Contact

Heeft u een vraag over het dashboard, dan kunt u terecht op de volgende pagina's. Hier hebben we voor u de belangrijkste informatie op een rij gezet:

Veelgestelde vragen

Cijferverantwoording

In de Cijferverantwoording lichten we toe waar de cijfers en grafieken op het dashboard vandaan komen.

MijnVraagOverCorona.nl

Uitgebreide informatie over situaties waar veel mensen nu mee te maken hebben en antwoorden overzichtelijk op één plek, kunt u vinden op MijnVraagOverCorona.nl. Hier vindt u onder meer informatie over testen, vaccineren, isoleren en reizen.

Overige vragen en tips voor het dashboard

Hebt u het antwoord op uw vraag niet gevonden of hebt u een tip voor het dashboard? Dan kunt u een e-mail sturen aan het Coronadashboard.

Wij kunnen alleen vragen beantwoorden die over het dashboard gaan. Ga voor meer vragen over het coronavirus naar Rijksoverheid.nl. Vindt u het antwoord op uw vraag niet? Dan kunt u bellen naar het publieksinformatienummer 0800 13 51. Vanuit het buitenland kunt u dit nummer bereiken op +31 20 205 13 51.

Informatie voor ontwikkelaars

De code van de webapplicatie is op 5 juni 2020 gepubliceerd op het platform GitHub. IT-ontwikkelaars kunnen via dit platform vragen stellen of tips delen over frontend en vragen stellen over onderliggende berekeningen.

IT-kwetsbaarheden

Hebt u een IT-kwetsbaarheid gevonden op het dashboard? Geef deze dan door aan het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC). Doe dit a.u.b. zo snel mogelijk en voordat u anderen vertelt over uw ontdekking. We nemen meldingen samen met het NCSC in behandeling en zorgen snel voor een oplossing. Bedankt voor uw medewerking!