Rijksoverheid

Dashboard coronavirus

Het dashboard coronavirus geeft informatie over de ontwikkeling van het coronavirus in Nederland. Lees meer

Terug naar alle cijfers

Medische indicatoren

Positief geteste mensen in Zandvoort

Door het aantal positief geteste mensen bij te houden krijgen we een duidelijk beeld van hoe snel het virus zich verspreidt voordat het de intensive care bereikt. Hierdoor blijven we voorbereid.

Gemiddeld aantal positief geteste mensen per 100.000 inwoners

46.7 positief geteste personen.

Dit getal laat zien van hoeveel mensen gisteren per 100.000 inwoners gemeld is dat ze positief getest zijn en COVID-19 hebben.

Aantal positief geteste mensen: 8

Dit getal laat zien van hoeveel mensen gisteren gemeld is dat ze positief getest zijn en COVID-19 hebben. Een deel van de meldingen zijn positieve tests van eerdere dagen, die later zijn doorgegeven.

Door een ICT-probleem heeft het RIVM vandaag niet alle positieve testuitslagen ontvangen. Het is nog niet duidelijk om hoeveel ontbrekende meldingen het gaat. Het dagcijfer van vandaag geeft daarom een vertekend beeld. In werkelijkheid ligt het cijfer hoger.

Verloop over tijd

Deze grafiek laat zien van hoeveel mensen afgelopen periode in deze gemeente gemeld is dat ze positief getest zijn op COVID-19, per 100.000 inwoners.

Verdeling positief geteste mensen in Zandvoort

Deze kaart laat zien van hoeveel mensen in deze gemeenten gisteren gemeld is dat ze positief getest zijn op COVID-19, per 100.000 inwoners.

Aantal per 100.000 inwoners

  • < 4
  • 4 - 7
  • 7 - 10
  • 10 - 20
  • 20 - 30
  • > 30
Terug naar alle cijfers