Besmettingen

Sterfte in 's-Hertogenbosch

Deze cijfers laten zien van hoeveel COVID-19 patiënten in deze gemeente gisteren aan de GGD gemeld is dat ze zijn overleden. Het werkelijke aantal overleden COVID-19 patiënten is waarschijnlijk hoger, omdat niet alle patiënten getest worden en er geen meldingsplicht geldt voor overlijden aan COVID-19.

Laatste waardes verkregen op dinsdag 3 augustus. Wordt dagelijks bijgewerkt.

Bron: RIVM

Gemelde aantal overleden COVID-19 patiënten

0
gelijk aan de vorige waarde

Dit getal toont het aantal COVID-19 patiënten in deze gemeente waarvan aan de GGD op één dag gemeld is dat ze zijn overleden. Een deel van de overlijdens is van eerdere dagen, die later zijn doorgegeven.

Waarde van dinsdag 3 augustus · Bron: RIVM

Totaal aantal overleden COVID-19 patiënten

172

Dit getal laat zien van hoeveel COVID-19 patiënten in deze gemeente in totaal is gemeld dat ze zijn overleden, sinds het begin van de meldingen.

Waarde van dinsdag 3 augustus · Bron: RIVM

Gemelde aantal overleden COVID-19 patiënten door de tijd heen

Deze grafiek laat zien van hoeveel COVID-19 patiënten in de geselecteerde periode gemeld is dat ze zijn overleden. In de grafiek tonen we ook gemiddelden over de afgelopen zeven dagen.

Deze grafiek laat zien van hoeveel COVID-19 patiënten in de geselecteerde periode gemeld is dat ze zijn overleden. In de grafiek tonen we ook gemiddelden over de afgelopen zeven dagen. De laatste dagen zijn niet compleet, omdat meldingen vertraagd binnenkomen. De lijn van het gemiddelde over de laatste zeven dagen ontbreekt daarom in het laatste deel van de grafiek. Omdat de laatste dagen niet compleet zijn, geeft de lijn daar geen goed beeld van de werkelijkheid. Gebruik het toetsenbord om door de tijd in de grafiek te navigeren. Pijltjestoetsen links en rechts gaan achteruit en vooruit in de tijd. Met page-up en page-down maak je grotere stappen. Met de Home-toets en End-toets ga je naar het begin en einde van de tijdbalk.
28 feb. 20203 aug. 20210246
  • Gemiddeld aantal over de afgelopen 7 dagen
  • Meldingen overleden patiënten
  • De laatste dagen zijn niet compleet, omdat meldingen vertraagd binnenkomen

Bron: RIVM