Gearchiveerde pagina's
- Bron- en contactonderzoek

Bron- en contactonderzoek GGD'en in Twente

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is het belangrijk om te weten waar mensen besmet raken met het virus. De GGD’en zoeken tijdens het bron- en contactonderzoek onder andere uit waar iemand mogelijk besmet is met het virus.

Laatste waardes verkregen op woensdag 1 juni 2022. Wordt niet meer bijgewerkt.

Bron: RIVM

Het bron- en contactonderzoek is afgenomen. Vanaf 15 mei 2022 wordt deze pagina niet meer bijgewerkt.

Verzamelde gegevens

Niet genoeg gegevens

Bron- en contactonderzoek GGD'en

De tabel laat zien hoeveel procent van de besmette mensen uit deze veiligheidsregio het virus mogelijk heeft gekregen in de genoemde situatie. Mensen die besmet zijn, weten niet altijd zeker waar of van wie ze het virus hebben gekregen. Iemand die thuis óf op het werk óf op reis besmet is geraakt, telt mee in alle drie situaties. Het totaal van alle situaties kan daarom meer zijn dan 100%. De informatie gaat over de periode van 23 tot en met 29 mei en bevat geen mensen waarvan de situatie van besmetting onbekend is.

SituatieMogelijk besmet
Thuis en bezoek
Niet genoeg gegevens
Werk
Niet genoeg gegevens
School en kinderopvang
Niet genoeg gegevens
Gezondheidszorg
Niet genoeg gegevens
Bijeenkomsten
Niet genoeg gegevens
Reizen
Niet genoeg gegevens
Horeca
Niet genoeg gegevens
Overig
Niet genoeg gegevens

Waarde van maandag 23 mei 2022 - zondag 29 mei 2022 · Bron: RIVM

Situaties waarin mensen mogelijk besmet zijn door de tijd heen

Selecteer een situatie om veranderingen door de tijd heen te zien. De grafiek laat zien hoeveel procent van de besmette mensen uit deze veiligheidsregio het virus mogelijk heeft gekregen in de geselecteerde situatie.

Selecteer één of meerdere situaties om deze apart te bekijken
Selecteer een situatie om veranderingen door de tijd heen te zien. De grafiek laat zien hoeveel procent van de besmette mensen uit deze veiligheidsregio het virus mogelijk heeft gekregen in de geselecteerde situatie. Gebruik het toetsenbord om door de tijd in de grafiek te navigeren. Pijltjestoetsen links en rechts gaan achteruit en vooruit in de tijd. Met het minderdanteken < en meerdanteken > kun je terug of verder gaan. Met page-up en page-down maak je grotere stappen. Met de Home-toets en End-toets ga je naar het begin en einde van de tijdbalk.
Bekijk de uitgelichte gebeurtenissen
  • Niet genoeg gegevens
  • Uitgelichte gebeurtenis

Bron: RIVM