Gearchiveerde pagina's
- Thuiswonende 70-plussers

Thuiswonende 70-plussers in de veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland

Personen van 70 jaar of ouder zijn extra kwetsbaar bij een besmetting met het coronavirus. Een grotere kwetsbaarheid geeft een hoger risico op ziekenhuisopname. Door het aantal besmettingen onder deze groep goed in de gaten te houden kunnen de juiste maatregelen genomen worden om het virus in te dammen en deze groep te beschermen. Het gaat hierbij alleen om zelfstandig wonende 70-plussers.

Laatste waardes verkregen op donderdag 1 januari 1970. Wordt niet meer bijgewerkt.

Bron: RIVM

Vanaf 1 januari 2023 wordt er door de GGD geen aanvullende informatie meer over mensen met een positieve coronatestuitslag verzameld. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt. Lees hierover meer in de Cijferverantwoording.

Aantal positief geteste thuiswonende 70-plussers

7
6 meer dan de vorige waarde

Het aantal 70-plussers in deze veiligheidsregio waarvan op 1 dag gemeld dat ze besmet zijn met COVID-19.

Waarde van maandag 2 januari 2023 · Bron: RIVM

Aantal positief geteste thuiswonende 70-plussers per dag, per 100.000

7,24

Door te berekenen hoeveel thuiswonende 70-plussers in deze regio dagelijks besmet worden per 100.000 70-plussers is vergelijking met andere regio's mogelijk.

Waarde van maandag 2 januari 2023 · Bron: RIVM

Aantal positief geteste thuiswonende 70-plussers door de tijd heen

Deze grafiek laat zien van hoeveel thuiswonende 70-plussers gemeld is dat ze positief getest zijn op het coronavirus. In de grafiek tonen we ook gemiddelden over de afgelopen zeven dagen. De laatste dagen zijn niet compleet, omdat meldingen vertraagd binnenkomen. De lijn van het gemiddelde over de laatste zeven dagen ontbreekt daarom in het laatste deel van de grafiek. Omdat de laatste dagen niet compleet zijn, geeft de lijn daar geen goed beeld van de werkelijkheid.

Op de kaart wordt "Toon alles" getoond
Op de kaart wordt "Afgelopen 30 dagen" getoond
Op de kaart wordt "Afgelopen 3 maanden" getoond
Op de kaart wordt "Afgelopen half jaar" getoond
Op de kaart wordt "Afgelopen jaar" getoond
Deze grafiek laat zien van hoeveel thuiswonende 70-plussers gemeld is dat ze positief getest zijn op het coronavirus. In de grafiek tonen we ook gemiddelden over de afgelopen 7 dagen. Omdat meldingen vertraagd binnen komen, zijn gegevens over de laatste dagen niet compleet. Daarom ontbreekt de lijn van het gemiddelde over de laatste 7 dagen in het laatste deel van de grafiek. Gebruik het toetsenbord om door de tijd in de grafiek te navigeren. Pijltjestoetsen links en rechts gaan achteruit en vooruit in de tijd. Met het minderdanteken < en meerdanteken > kun je terug of verder gaan. Met page-up en page-down maak je grotere stappen. Met de Home-toets en End-toets ga je naar het begin en einde van de tijdbalk.
0
  • Gemiddeld aantal over de afgelopen zeven dagen
  • Aantal positief geteste thuiswonende 70-plussers
  • De laatste dagen zijn niet compleet, omdat meldingen vertraagd binnenkomen

Bron: RIVM

Thuiswonende 70-plussers in Amsterdam-Amstelland - COVID-19-sterfte

Aantal thuiswonende personen van 70 jaar of ouder in deze veiligheidsregio die zijn overleden aan COVID-19, per dag.

Laatste waardes verkregen op dinsdag 24 januari 2023. Wordt niet meer bijgewerkt.

Bron: RIVM

Aantal 70-plussers overleden aan COVID-19, per dag

0

Aantal thuiswonende personen van 70 jaar of ouder in deze regio waarvan gisteren is gemeld dat ze zijn overleden aan COVID-19

Waarde van maandag 2 januari 2023 · Bron: RIVM

Aantal aan COVID-19 overleden 70-plussers door de tijd heen

Deze grafiek laat zien van hoeveel thuiswonende 70-plussers gemeld is dat ze zijn overleden aan COVID-19 op die dag. In de grafiek tonen we ook gemiddelden over de afgelopen zeven dagen. De laatste dagen zijn niet compleet, omdat meldingen vertraagd binnenkomen. De lijn van het gemiddelde over de laatste zeven dagen ontbreekt daarom in het laatste deel van de grafiek. Omdat de laatste dagen niet compleet zijn, geeft de lijn daar geen goed beeld van de werkelijkheid.

Op de kaart wordt "Toon alles" getoond
Op de kaart wordt "Afgelopen 30 dagen" getoond
Op de kaart wordt "Afgelopen 3 maanden" getoond
Op de kaart wordt "Afgelopen half jaar" getoond
Op de kaart wordt "Afgelopen jaar" getoond
Deze grafiek laat zien van hoeveel thuiswonende 70-plussers gemeld is dat ze zijn overleden aan COVID-19 op die dag. In de grafiek tonen we ook gemiddelden over de afgelopen zeven dagen. De laatste dagen zijn niet compleet, omdat meldingen vertraagd binnenkomen. De lijn van het gemiddelde over de laatste zeven dagen ontbreekt daarom in het laatste deel van de grafiek. Omdat de laatste dagen niet compleet zijn, geeft de lijn daar geen goed beeld van de werkelijkheid. Gebruik het toetsenbord om door de tijd in de grafiek te navigeren. Pijltjestoetsen links en rechts gaan achteruit en vooruit in de tijd. Met het minderdanteken < en meerdanteken > kun je terug of verder gaan. Met page-up en page-down maak je grotere stappen. Met de Home-toets en End-toets ga je naar het begin en einde van de tijdbalk.
0
  • Gemiddeld aantal over de afgelopen zeven dagen
  • Aantal overledenen
  • De laatste dagen zijn niet compleet, omdat meldingen vertraagd binnenkomen

Bron: RIVM